Menu
Tablet menu
Coafura Coafura

Coafura

Fie ca mergem la birou, la un eveniment sau la plimbare, intotdeauna ne gandim la aspectul nostru: la machiaj, la coafura, la tinuta. Este stiut ca persoanele care sunt ingrijite au mai multa incredere in ele, deci sunt vazute mai bine in societate si reusesc in ceea ce-si propun.

Daca ne gandim la coafura sau la culoarea parului, trebuie sa avem in vedere stiluri si tonuri care sa ne avantajeze, in functie de fizionomie, moda, ocupatie, culoarea tenului, personalitate si moment. Or, aceste informatii nu le putem afla decat de la specialistii in domeniu.

Un coafor bun stie ca cel mai important este sa gaseasca stilul care se potriveste cel mai bine clientei, indiferent de stilul care ii place lui.

Nu sunt multe femei care au curaj sa accepte de la coafori propuneri de stiluri care sunt la moda, dar care le si avantajeaza.

Cleopatra este una dintre primele femei care, desi avea mijloace de infrumusetare reduse, a reusit sa fie una dintre cele mai frumoase si mai cochete doamne din istorie.

Si astazi trebuie sa dam importanta aranjarii parului, pentru ca este o podoaba care ne influenteaza puternic imaginea.
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, in Bulevardul Gheorghe Sincai, nr.16.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles