Menu
Tablet menu
Electrostimulare cu termosauna Electrostimulare cu termosauna

Electrostimulare cu termosauna

Professional Combo este singurul aparat de electrostimulare care combina doua tipuri de tratamente foarte puternice: electrostimularea musculara si termoterapia. Acest aparat foloseste ultma inovatie in materie de electrostimulare – curentul slimwave.

Descrierea Tratamentului.
Se aplica cei 24 de electrozi in zonele de tratament, numarul mare de electrozi ne permite sa tratam mai multe zone concomitent ceea ce faciliteaza obtinerea unor efecte uimitoare pentru persoanele cu un surplus mai mare de grasime. Este de asemenea avantajos si pentru persoanele care nu au zone- problema foarte mari, dar care pot concentra un numar mare de electrozi in aceeasi zona, grabind substantial slabirea pentru zona respectiva. De exemplu, pentru o persoana care are mari acumulari de grasime in zona pulpelor, se pot concetra electrozii exact pe zona respectiva, urmad ca fiecare particica sa fie lucrata si deci reducerea in centimetri va fi vizibila imediat.

Sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati ; tehnologia avansata a aparatelor noastre folosesc un nou tip de curent care va permite obtinerea unor rezultate vizibile fara nici cea mai mica senzatie de disconfort sau durere pe care ati fi putut sa o simtiti la alte aparate de acest gen folosite anterior.
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, in Bulevardul Gheorghe Sincai, nr.16.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles