Menu
Tablet menu
Electrostimulare Electrostimulare

Electrostimulare

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla de stimulare a muschilor. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi.
Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Aparatul de electrostimulare este dotat cu 24 de electrozi ce se monteaza pe diverse zone ale corpului - coapse, solduri, fese, abdomen, bust si brate. Programele se selecteaza in functie de dorintele si nevoile de remodelare ale clientelor: slabire, tonifiere, anticelulita, fermitate bust, fast slim. Avantajul este ca se lucreaza mai multe grupe de muschi in acelasi timp, iar fiecare persoana isi regleaza intensitatea electrozilor in functie de preferinta.

30 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4 ore de gimnastica fara intrerupere.

Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, in Bulevardul Gheorghe Sincai, nr.16.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles