Menu
Tablet menu
Tatuaje Tatuaje

Tatuaje

Tatuajul este o formă de artă apărută cu mii de ani în urmă. Acesta se realiza la început cu ajutorul unor ustensile din os,
care aveau aspectul unor dălți zimțate.Tatuajul este practic introducerea de tuș într-un strat superficial al pielii, astfel putându-se crea diferite motive. Deși la început tatuajele aveau rolul de a marca funcția unui individ într-un trib, acesta a fost preluat de europeni și de alte națiuni, modificându-i funcția într-una artistică.
Astăzi, tatuajele se execută în saloane specializate, care oferă condiții optime realizării unei astfel de lucrări (curățenie, aparatură profesională, personal specializat).
Modul de realizare a tatuajelor s-a modificat foarte mult în ultimele două sute de ani, în zilele noastre utilizându-se aparate special concepute pentru așa ceva, iar simplele modele de altă dată au fost înlocuite cu motive florale, simboluri chinezești etc., ajungându-se chiar la portrete de o calitate și fidelitate remarcabilă.

Instructiuni pentru intretinerea tatuajului
Dupa nu mai mult de 4 ore poti indeparta folia de plastic. Apoi, spala usor zona cu apa rece si sapun. Dupa uscare, aplica un strat subtire de BEPANTHEN unguent pe toata suprafata tatuata, astfel incat sa fie lucioasa.
Maseaza bine. Vei repeta aceasta operatiune timp de 10-12 zile, de 10-15 ori pe zi, sau de cate ori este nevoie, astfel incat zona sa fie hidratata tot timpul, niciodata uscata.
Tatuajul trebuie spalat in fiecare dimineata si seara cu apa rece si sapun timp de 5 zile. Aplica unguent Bepanthen inainte de fiecare dus, nu face bai fierbinti, nu intra in piscine, sau nu practica orice alt tip de scaldat. Nu expune tatuajul la soare sau ultraviolete(solar) fara crema de protectie
solara cu factor mare, cel putin o luna.

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne sunati in intervalul orelor de program.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic:  0760343409 sau prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, in Bulevardul Gheorghe Sincai, nr.16.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

Our website is protected by DMC Firewall!
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles