Menu
Tablet menu
Ultrasunete Ultrasunete

Ultrasunete

Asemenea unei diete, tratamentul cu ultrasunete topeste grasimile si le elimina din organism. Prin micro-vibratii localizate profund, in interiorul celulelor, ultrasunetele reusesc sa sparga depozitele de grasime calcifiate.
Undele vibreaza de un milion de ori pe secunda si pot strabate tesuturile, creand in profunzime o crestere a temperaturii, imbunatatind astfel circulatia sanguina si circulatia limfatica. Aparatul creeaza un anumit tip de vibratii, care contribuie la un gomaj fin si superficial al epidermei, indeparteaza substantele nocive aflate in pori, reduce pistruii si ajuta la dobandirea aspectului natural al pielii. Anumite studii au aratat ca ultrasunetele ajuta la controlul oxidarii celulare si la activitatea melaninei sub piele, fiind astfel o explicatie pentru procesul de albire a pielii. Fermitatea pielii, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, eliminarea toxinelor din organism si accelerarea circulatiei sanguine, sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ofera tratamentul cu ultrasunete.
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, in Bulevardul Gheorghe Sincai, nr.16.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

Our website is protected by DMC Firewall!
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles