Menu
Tablet menu
Cosmetica faciala Cosmetica faciala

Cosmetica faciala

Exista in prezent numeroase metode pentru pastrarea unui ten curat si luminos. Hello Body iti ofera tratamente faciale si cosmetice pentru orice tip de ten, normal, mixt, gras, sensibil sau acneic.
Este foarte important ca tenul sa fie curat, tonifiat si hidratat, de dimineata pana seara. Pielea fetei contine mai multe glade care secreta materie grasa si de aceea ea trebuie ingrijita cu foarte mare atentie. Produsele folosite in cadrul tratamentului trebuie sa fie de calitate superioara, astfel incat utilizarea lor sa aiba ca rezultat purificarea, hidratarea, revitalizarea si intinerirea tenului.

Produsele utilizate in cadrul centrului nostru sunt de la Dr. Ron Kadir Laboratories, produse utilizate cu mare succes si in cllinicile de infrumusetare de peste hotare, fiind in esalonul de top in ceea ce priveste eficienta lor pentru fiecare problema, in parte. Dr. Ron Kadir Laboratories este o societate israeliana, producatoare de produse cosmetice, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu. De-a lungul anilor, aceasta companie a adus pe piata de specialitate elemente inovatoare, pentru a ajuta expertii in realizarea celor mai bune tratamente pentru ingrijirea pielii.
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, Str. Constantin Rădulescu-Motru 13, bl. 13, ap. 13.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...