Menu
Tablet menu
Impachetari corporale Impachetari corporale

Impachetari corporale

Prin impachetarile corporale la cald se activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, substantele nocive fiind scoase prin pori, odata cu transpiratia.
Impachetarile se pot realiza cu namol pentru detoxifiere, cu benzi inguste de material, strans infasurate in jurul corpului, pentru slabit si cu remedii naturale din plante pentru eliminarea celulitei.

Timp de aproximativ 30 de minute, persoana este impachetata complet, cu bratele lipite de corp si acoperita cu patura electrica. Urmeaza apoi o etapa de racire treptata, iar la final clatirea si aplicarea unor lotiuni speciale.
Impachetarile corporale ajuta la reducerea considerabila a greutatii, imbunatatirea aspectului pielii si a circulatiei sangelui, eliminarea substantelor nocive, ameliorarea intinderilor musculare si a durerilor de articulatii, oferind efecte benefice asupra afectiunilor ovariene. Procedura este contraindicata in sarcina, in bolile respiratorii si cardiace grave, in diabet, epilepsie, hipertiroidie si tromboflebite.
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, in Bulevardul Gheorghe Sincai, nr.16.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

Our website is protected by DMC Firewall!
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...