Menu
Tablet menu
A+ A A-

Lifestyle

Terapie prin masaj

Una din primele, daca nu cea dintai metoda de tratament folosita in istoria omenirii, pentru a ajuta organismul sa se vindece si sa-si conserve sanatatea prin cresterea capacitatii imunitare, terapia prin masaj consta in prelucrarea metodica si mecanica a partilor moi ale corpului, prin procedee manuale si instrumentale, in scop fiziologic, profilactic si terapeutic.

Vezi detalii...

Un stil de viata sanatos

Pentru a beneficia de un corp sanatos, indiferent de varsta, trebuie luati in calcul trei factori importanti: sportul zilnic, alimentatia sanatoasa si momentele de relaxare.
Vezi detalii...

De ce sa alegi un tratament corporal

Beneficiile unui tratament corporal corect efectuat sunt numeroase, indiferent de procedura aleasa, masajul, impachetarile sau electrostimularea, adresandu-se nu doar persoanelor cu probleme de sanatate, ci si celor care nu sufera de vreo afectiune anume, dar doresc sa elimine stresul cotidian si tensiunea acumulata in organism, prin sedinte placute, de 45 - 60 de minute.
Vezi detalii...

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, Str. Constantin Rădulescu-Motru 13, bl. 13, ap. 13.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...