Menu
Tablet menu
A+ A A-

Regulament

Pentru prima dumneavoastra vizita la salon va recomandam sosirea cu 20 de minute inainte de ora la care doriti inceperea procedurii. Aceasta va asigura suficient timp pentru un tur al salonului si pentru consultatie.
Pentru programari, vizita dumneavoastra la salon ar trebui sa inceapa cu 10 minute inaintea programarii, pentru a avea timp sa va schimbati.

Din respect pentru clientele noastre, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata procedurii, astfel incat restul programarilor sa nu fie afectate
Intelegem faptul ca uneori trebuie sa va schimbati programul. Va rugam respectuos sa ne anuntati de anularea vizitei dumnaevoastra. In caz contrar programarea dumneavoastra va fi scazuta de la abonament.

1. ABONAMENTE
Abonamentele se pot achizitiona in variante de 10 sedinte. Prin achizitionarea unui abonament faceti economie de 10%. Oricare din serviciile noastre se pot achizitiona sub forma de abonament. Tarifele pot fi modificare fara o notificare prealabila.

2. PLATA ABONAMENTELOR
Achizitionarea unui abonament se poate face CHAS iar plata poate fi INTEGRALA sau in RATE. Un abonament care are o valoare mai mica de 450 lei se achita INTEGRAL. Ratele pentru un abonament se fixeaza impreuna cu clientul in functie de valoarea tratamentului ales, acestea variind intre 3-4 rate egale pe parcursul executarii sedintelor.

3. VALABILITATEA ABONAMENTELOR
Abonamentele au o valabilitate de 2 luni de la achizitionare, indifferent de pretul sedintelor in momentul efectuarii acestuia. Perioada de valabilitate a abonamentelor se poate prelungi si dupa expirare daca in prealabil a avut loc o discutie intre CLIENT si PERSOANA AUTORIZATA.

4. TRANSFORMAREA SEDINTELOR
In cazul in care se doreste transformarea sedintelor in alt tip de sedinte, cele efectuate se calculeaza la costul de sedinta separate nu cel de abonament sau de promotie; in cazuri speciale sedintele pot fi transformete prin echivalenta.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, Str. Constantin Rădulescu-Motru 13, bl. 13, ap. 13.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

Our website is protected by DMC Firewall!
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...