Menu
Tablet menu
Masaj facial Masaj facial

Masaj facial

Peste 30 de tipuri de muschi localizati doar in zona capului, fac ca aceasta parte a corpului sa fie una dintre cele mai supuse stresului. Tensiunile acumulate in timp, duc la formarea ridurilor si pliurilor, atat de inestetice.
Masajul facial elibereaza o mare parte din stresul acumulat, avand efecte vizibile si imediate. Actiunea diferitelor uleiuri, folosite in combinatie cu stimularea puntelor reflexogene, reda fetei vitalitatea, stralucirea si luminozitatea. Repetat cu regularitate, masajul facial ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, la tonifierea muschilor si la ameliorarea aspectului general al pielii, prin stimularea circulatiei. Masajul facial imbunatateste drenajul limfatic. Prin practicarea constanta a acestui tip de masaj se mentine supletea pielii, se stimuleaza functiile glandelor sebacee si se tonifica muschii fetei, indepartandu-se stratul de celule moarte de pe suprafata pielii.
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, Str. Constantin Rădulescu-Motru 13, bl. 13, ap. 13.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...