Menu
Tablet menu
Drenaj limfatic Drenaj limfatic

Drenaj limfatic

Prin preso-masaj se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Circulatia limfatica are in organism rolul de transportator al reziduurilor.
Drenajul limfatic urmareste eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara. Ședintele de drenaj limfatic sunt importante in procesul de slabire. Drenajul se efectueaza prin presiuni usoare ale palmelor si degetelor asupra lanturilor de ganglioni limfatici. Dupa topirea celulelor grase, prin sedinte de electrostimulare, este necesara si o sedinta de drenaj limfatic pentru eliminarea toxinelor acumulate. Procedura este recomandata persoanelor cu retentie de apa si celor care nu au rezultate bune in curele de slabire. Iata, cateva efecte pozitive, rezultate ca urmare a aplicarii acestei proceduri:
- dinamizarea circulatiei limfei in spatiile intercelulare;
- eliminarea toxinelor care blocheaza procesele fiziologice;
- intarirea sistemului imunitar, datorita stimularii ganglionilor limfatici;
- usurarea transportului acizilor grasi si a colesterolului.
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, Str. Constantin Rădulescu-Motru 13, bl. 13, ap. 13.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...