Menu
Tablet menu
Starvac Starvac

Starvac

O procedura care are ca scop principal inlaturarea celulitei, ofera si alte beneficii, precum imbunatatirea metabolismului grasimilor, tonifierea pielii, reducerea tesutului adipos, cresterea circulatiei sanguine si a celei limfatice.
Starvac este o metoda de masaj bazat pe vacuum, cu aplicabilitati la nivel corporal (slabire, drenaj limfatic, anticelulita, eliminarea durerilor musculare) si facial (eliminarea ridurilor). In urma tratamentului Starvac celulita se diminueaza vizibil, iar tonusul pielii si aspectul sunt imbunatatite inca de la primele sedinte, datorita masajului, dar si a cremelor anticelulitice cu principii active, care lucreaza la nivelul epidermei. Spre deosebire de alte aparate pe baza de vacuum, Starvac, prin structura sa personalizata si prin posibilitatea de reglare a puterii de aspiratie, in functie de nevoile fiecarei persoane si de zonele tratate, elimina riscul spargerii vaselor de sange, inclusiv pentru pacientele cu sensibilitate capilara.
înapoi la antet

FA-TI PROGRAMARE!

Ne gasesti in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 9.00-20.30 si sambata intre orele 9.00-18.00, in Bulevardul Gheorghe Sincai, nr.16.

Suna-ne sa iti faci programarea la numerele de telefon 021.331.02.20 sau la 0720.70.69.20. Te asteptam!

Facebook

Login or Register

Our website is protected by DMC Firewall!
Siteul www.hellobody.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...